Biertap huren Bredatapinstallatie huren Breda



Home   »   Servies   »   Asbak-zwart

Asbak Zwart

Asbak Zwart
Afbeelding - Asbak Zwart
  Asbak Zwart

Porseleinen Asbak zwart

Welkom bij onze verhuur van zwarte elegante porseleinen asbakken, waar functionaliteit samengaat met verfijning voor een sublieme rookervaring op jouw evenement.

Onze zwarte porseleinen asbakken zijn ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een vleugje elegantie toevoegen aan elke rokersruimte of buitenlocatie. Het diepe zwarte porselein straalt klasse uit en vormt een perfect contrast met de witte asresten, waardoor een visueel aantrekkelijke en luxe sfeer ontstaat.

Of het nu gaat om een chique cocktailparty, een exclusief gala-evenement of een intieme buitenbijeenkomst, onze zwarte porseleinen asbakken bieden een onmisbare oplossing voor rokers op jouw evenement. Gasten zullen de aandacht voor detail en de zorg voor hun comfort zeker waarderen.

Met onze verhuur van zwarte elegante porseleinen asbakken til je het rookgedeelte van jouw evenement naar een hoger niveau, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een verfijnde en zorgvuldig samengestelde sfeer. Reserveer vandaag jouw asbakken en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor al je gasten.
1,20

0,99 excl. btw



Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Statafel



Duitse Bierbankset 50 cm






Asbak Zwart

Asbak Zwart
Afbeelding - Asbak Zwart
1,20


0,99excl. btw




Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Statafel


  
  
  Duitse Bierbankset 50 cm


  


Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden