Biertap huren Bredatapinstallatie huren BredaHome   »   Feest   »   Biertap   »   Mobiele-bar-Hertog-Jan

Bar Hertog Jan

Titel: Hertog Jan Mobiele Bar - Maak Jouw Bredase Evenement Uniek! Wil je jouw feest in de bruisende omgeving van Breda naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze exclusieve Hertog Jan mobiele bar van 2 meter, compleet met waterkoeling en spoelbak. Deze stijlvolle en functionele bar is de perfecte aanvulling op elke gelegenheid, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot verjaardagsvieringen. Kenmerken: Hertog Jan Thema: Voeg een vleugje klasse toe aan je evenement met onze Hertog Jan mobiele bar. Het brengt de authentieke sfeer van de brouwerij naar de gezellige sfeer van Breda. Compact en Stijlvol: Met een lengte van 2 meter past deze mobiele bar perfect in de knusse ruimtes van Breda, terwijl het moderne ontwerp een elegante uitstraling geeft. Waterkoeling: Houd je Hertog Jan bieren heerlijk koel met de ingebouwde waterkoeling. Geniet van een verfrissend drankje, zelfs op de warmste dagen. Spoelbak Inbegrepen: Geen gedoe meer met vuile glazen. De spoelbak zorgt ervoor dat je glaswerk altijd schoon en klaar is voor het volgende drankje. Professionele Service: Optioneel kunnen wij ook ervaren bartenders leveren om je gasten te bedienen. Ontspan en geniet terwijl wij voor de drankjes zorgen. Tarieven en Beschikbaarheid: Neem contact met ons op voor de tarieven en beschikbaarheid van de Hertog Jan mobiele bar in Breda. Wij staan klaar om je evenement in deze gezellige stad onvergetelijk te maken! Reserveer Nu: Wacht niet te lang om de Hertog Jan mobiele bar voor jouw Bredase datum te reserveren, want deze populaire bar is snel volgeboekt! Voeg een vleugje Hertog Jan magie toe aan je Bredase evenement en laat je gasten genieten van kwaliteitsbieren in stijl. Proost op een onvergetelijke ervaring in het hart van Breda!
Bar Hertog Jan
Afbeelding - Bar Hertog Jan
  Bar Hertog Jan

Hertog Jan Mobiele Bar - Perfect Voor Jouw Evenement!

Wil je jouw feest of evenement naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan onze exclusieve Hertog Jan mobiele bar van 2 meter, compleet met waterkoeling en spoelbak. Deze stijlvolle en functionele bar is de perfecte aanvulling op elke gelegenheid, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot verjaardagsvieringen.

Hertog Jan Thema: Voeg een vleugje klasse toe aan je evenement met onze Hertog Jan mobiele bar. Het brengt de authentieke sfeer van de brouwerij naar jouw locatie.
Compact en Stijlvol: Met een lengte van 2 meter past deze mobiele bar perfect in elke ruimte, terwijl het moderne ontwerp een elegante uitstraling geeft.
Waterkoeling: Houd je Hertog Jan bieren heerlijk koel met de ingebouwde waterkoeling. Geniet van een verfrissend drankje, zelfs op de warmste dagen.
Spoelbak Inbegrepen: Geen gedoe meer met vuile glazen. De spoelbak zorgt ervoor dat je glaswerk altijd schoon en klaar is voor het volgende drankje.


Neem contact met ons op voor de tarieven en beschikbaarheid van de Hertog Jan mobiele bar. Wij staan klaar om je evenement onvergetelijk te maken!

Reserveer Nu:
Wacht niet te lang om de Hertog Jan mobiele bar voor jouw datum te reserveren. Want deze populaire bar is snel volgeboekt!

Voeg een vleugje Hertog Jan magie toe aan je evenement en laat je gasten genieten van kwaliteitsbieren in stijl. Proost op een onvergetelijke ervaring!
119,79

99,00 excl. btwBijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Aanvoerslang incl. koppelingFust Hertog Jan 50 literFust Hertog Jan 20 literGlas Hertog Jan 25cl 30 stuks (huur)DienbladPitcher KunststofijsblokjesemmerKoelkast glasdeur witStatafelBarkruk


Bar Hertog Jan

Bar Hertog Jan
Afbeelding - Bar Hertog Jan
119,79


99,00excl. btw
Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Aanvoerslang incl. koppeling


  
  
  Fust Hertog Jan 50 liter


  
  
  Fust Hertog Jan 20 liter


  
  
  Glas Hertog Jan 25cl 30 stuks (huur)


  
  
  Dienblad


  
  
  Pitcher Kunststof


  
  
  ijsblokjesemmer


  
  
  Koelkast glasdeur wit


  
  
  Statafel


  
  
  Barkruk