Biertap huren Bredatapinstallatie huren Breda



Home   »   Horeca apparatuur   »   Pizzaoven

Pizzaoven Dubbel

Pizzaoven Dubbel
Afbeelding - Pizzaoven Dubbel
  Pizzaoven Dubbel

Dubbele Pizzaoven met Stenen Onderplaten

Deze professionele dubbele pizzaoven is de ideale keuze voor iedere pizzaliefhebber of horecagelegenheid. Met zijn robuuste ontwerp en hoogwaardige materialen zorgt deze oven keer op keer voor perfect gebakken pizza s.

Kenmerken:
* Dubbele Ovenkamers: Biedt voldoende ruimte om meerdere pizza s tegelijkertijd te bakken, ideaal voor drukke avonden en grote gezelschappen.
* Stenen Onderplaten:Beide ovenkamers zijn uitgerust met stenen onderplaten die zorgen voor een authentieke, knapperige korst en gelijkmatige warmteverdeling.
* Individuele Temperatuurregeling: De boven- en ondertemperaturen van elke ovenkamer kunnen apart worden ingesteld, wat zorgt voor optimale bakresultaten en flexibiliteit in het bereiden van verschillende soorten pizza s.
* Twee Aansluitingen van 220V: Eenvoudige installatie met standaard stroomaansluitingen, waardoor deze oven praktisch overal kan worden gebruikt.
* Gebruiksvriendelijk Bedieningspaneel: Duidelijke en intuïtieve knoppen en displays voor eenvoudige aanpassing van de temperatuur en baktijd.

Of u nu een ervaren pizzabakker bent of een nieuwkomer in de wereld van het pizza bakken, deze dubbele pizzaoven met stenen onderplaten biedt u de controle en prestaties die u nodig heeft voor de perfecte pizza.
30,25

25,00 excl. btw



Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)





Pizzaoven Dubbel

Pizzaoven Dubbel
Afbeelding - Pizzaoven Dubbel
30,25


25,00excl. btw




Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)



Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden