Biertap huren Bredatapinstallatie huren BredaHome   »   Horeca apparatuur   »   Water-koker-10-liter

Water boiler

Water boiler
Afbeelding - Water boiler
  Water boiler

Water Boiler

Verrijk je evenement of bijeenkomst met het comfort van warm water voor een perfect kopje thee, dankzij onze 10-liter warmwaterboiler. Compact en doeltreffend, deze boiler is de ideale metgezel voor iedereen die op zoek is naar moeiteloos warm water, of het nu voor een vergadering, feest of speciale gelegenheid is.

Belangrijkste kenmerken: Optimale Capaciteit: Met een royale capaciteit van 10 liter voorziet onze boiler je van voldoende warm water om al je theebehoeften te vervullen.

Eenvoudige Bediening: Met gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen is het verkrijgen van het perfecte kopje thee een fluitje van een cent. De boiler biedt een constante toevoer van warm water, waardoor je gasten snel en gemakkelijk kunnen genieten van hun favoriete warme drank.

Compact en Draagbaar: Het compacte ontwerp maakt deze warmwaterboiler gemakkelijk te plaatsen waar je maar wilt, waardoor het een handige toevoeging is aan elke setting.

Waarom kiezen voor onze 10-liter warmwaterboiler voor thee?

Snel en Efficiënt: Geniet binnen enkele minuten van warm water, zodat je gasten direct kunnen genieten van een heerlijk kopje thee.

Flexibele Verhuuropties: Kies de verhuurperiode die past bij de duur van je evenement, of het nu om een paar uur of een hele dag gaat.

Vakkundige Ondersteuning: Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste warmwaterboiler voor een perfect thee-evenement.

Reserveer vandaag nog en maak van elke gelegenheid een warme en gastvrije ervaring. Neem contact met ons op voor prijzen en beschikbaarheid.

2250 Watt
14,99

12,39 excl. btwBijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Thermoskan TheeTheeglasKoffieapp. 2 kan


Water boiler

Water boiler
Afbeelding - Water boiler
14,99


12,39excl. btw
Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Thermoskan Thee


  
  
  Theeglas


  
  
  Koffieapp. 2 kan


  


Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden