Biertap huren Bredatapinstallatie huren BredaHome   »   Koeling   »   ijsblokjesemmer

ijsblokjesemmer

ijsblokjesemmer
Afbeelding - ijsblokjesemmer
  ijsblokjesemmer

ijsemmer

Ijskoud Genieten: Ontdek Onze Stijlvolle Ijsemmer voor de Ultieme Barervaring

Stel je voor: een levendige bar, gevuld met het geluid van klaterend ijs in een ijsemmer die klaar staat om jouw drankjes te verkoelen. Wij omarmen de kunst van het verfrissen met onze premium ijsemmer.

Waarom onze ijsemmer de perfecte aanvulling is:
Moderne Elegantie: Onze ijsemmer is niet alleen een praktisch instrument; het is een stijlvol element dat de sfeer van je bar verhoogt. Met een eigentijds ontwerp voegt het een vleugje moderne elegantie toe.
Gulle Capaciteit: Gemaakt om aan de eisen van een bruisende bar te voldoen, biedt onze ijsemmer voldoende ruimte voor overvloedig ijs. Gegarandeerd koele drankjes voor al je gasten.
Robuuste Bouw: Duurzaamheid is de kern van onze ijsemmer. Vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, staat het stevig tegen het dagelijkse gebruik in een dynamische baromgeving.
Handige Draagbaarheid: Ontworpen met het oog op gemak, beschikt onze ijsemmer over handige handvatten voor moeiteloos transport. Perfect voor soepele bediening, waar je ook staat.

Waarom het de finishing touch is voor jouw bar:
De ijsemmer is niet alleen een praktisch hulpmiddel; het is de finishing touch die jouw barervaring compleet maakt. Of je nu klassieke cocktails schenkt, ambachtelijke bieren serveert of gewoon verfrissend water aanbiedt, onze ijsemmer voegt net dat beetje extra toe.

Ervaar de verkoelende luxe van onze ijsemmer. Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, en geef jouw gasten een onvergetelijke smaakervaring.
3,62

2,99 excl. btwBijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Ijsblokjesmachine 20 kgWaterglas esprit 6 stuksGlazen kanBar 2 mtr


ijsblokjesemmer

ijsblokjesemmer
Afbeelding - ijsblokjesemmer
3,62


2,99excl. btw
Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Ijsblokjesmachine 20 kg


  
  
  Waterglas esprit 6 stuks


  
  
  Glazen kan


  
  
  Bar 2 mtr


  


Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden