Biertap huren Bredatapinstallatie huren BredaGarderoberek 200 haaks

200 haaks garderoberek, ideaal voor evenementen of de wat grotere tuinfeesten of BBQ. Zeker in het voorjaar en najaar een must have bij uw feest. Party zonder garderoberek kan natuurlijk niet, dus groot feest betekend veel jassen dus ideaal dit jassenrek. Prinsenbeek, Breda, etten-leur, langeweg, moerdijk200 haaks garderoberek, ideaal voor evenementen of de wat grotere tuinfeesten of BBQ. Zeker in het voorjaar en najaar een must have bij uw feest. Party zonder garderoberek kan natuurlijk niet, dus groot feest betekend veel jassen dus ideaal dit jassenrek. Breda, Bavel, Dorst, zundert, Meer
Garderoberek  200 haaks
Afbeelding - Garderoberek 200 haaks
  Garderoberek 200 haaks

Garderoberek 200 haaks

Ontdek de ultieme garderobe-oplossing voor grootschalige evenementen: onze garderoberekken met 200 haken, te combineren met dikke papieren nummers voor een naadloze organisatie. Met een indrukwekkende capaciteit bieden deze garderoberekken niet alleen voldoende ruimte voor jassen en tassen van al je gasten, maar maken ze ook het in- en uitchecken snel en efficiƫnt.

Onze garderoberekken zijn ontworpen voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid. De stevige constructie garandeert dat alle items veilig kunnen worden opgehangen, terwijl de papieren nummers zorgen voor een gestroomlijnde organisatie. Hierdoor kunt u en eventueel uw gasten hun spullen gemakkelijk terugvinden, zelfs in de drukste momenten van het evenement.

Of je nu een groot feest, een zakelijke conferentie of een ander evenement organiseert, onze garderoberekken met 200 haken bieden de perfecte oplossing voor het beheren van jassen en tassen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe deze garderoberekken jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen!
24,19

19,99 excl. btwBijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Garderobe nummersSkytubeKoffiepakketStatafelWijnglazen 29cl 12 stuksPrikkabel wit 10 meter


Garderoberek 200 haaks

Garderoberek  200 haaks
Afbeelding - Garderoberek 200 haaks
24,19


19,99excl. btw
Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Garderobe nummers


  
  
  Skytube


  
  
  Koffiepakket


  
  
  Statafel


  
  
  Wijnglazen 29cl 12 stuks


  
  
  Prikkabel wit 10 meter


  


Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden