Biertap huren Bredatapinstallatie huren BredaGarderoberek 50 haken

Garderoberek 50 haken
Afbeelding - Garderoberek 50 haken
  Garderoberek 50 haken

Garderoberek 50 haaks

Welkom bij onze garderoberekken verhuur! Voor evenementen waar gasten hun jassen en tassen veilig en georganiseerd moeten kunnen opbergen, bieden onze garderoberekken met 50 haken de perfecte oplossing. Met een robuuste constructie en een breedte van 2 meter bieden onze rekken voldoende ruimte voor al je gasten, of het nu gaat om een groot feest, een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst.

Onze garderoberekken zijn ontworpen met het oog op zowel functionaliteit als gebruiksgemak. Het overzichtelijke ontwerp zorgt ervoor dat gasten gemakkelijk hun spullen kunnen vinden en ophalen wanneer ze dat nodig hebben. Bovendien bieden de stevige haken een veilige en betrouwbare plek om waardevolle spullen op te hangen.

Met onze garderoberekken voeg je niet alleen een praktisch element toe aan je evenement, maar zorg je ook voor een gestroomlijnde en georganiseerde ervaring voor al je gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze garderoberekken kunnen bijdragen aan het succes van jouw volgende evenement!

21,16

17,49 excl. btwBijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Garderobe nummersKoffiepakket


Garderoberek 50 haken

Garderoberek 50 haken
Afbeelding - Garderoberek 50 haken
21,16


17,49excl. btw
Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Garderobe nummers


  
  
  Koffiepakket


  


Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden