Biertap huren Bredatapinstallatie huren BredaHome   »   Horeca apparatuur   »   Soepketel

Soepketel 9 liter

Soepketel  9 liter
Afbeelding - Soepketel 9 liter
  Soepketel 9 liter

Soepketel met Au Bain-Marie een Culinaire Perfectie

Betreed de wereld van culinaire perfectie met onze geavanceerde soepketel voorzien van au bain-marie technologie. Deze elegante en efficiënte ketel is ontworpen om de smaken van je heerlijkste gerechten te behouden en te serveren met de warmte en kwaliteit die ze verdienen.

🍲 Onze soepketel maakt gebruik van de verfijnde au bain-marie technologie om voedsel op de perfecte temperatuur te houden. Deze methode van verwarmen zorgt ervoor dat gerechten gelijkmatig worden verwarmd zonder kwaliteitsverlies.

🌡️ Met nauwkeurige warmtecontrole kun je de gewenste temperatuur van je gerechten behouden, of het nu gaat om romige soepen, hartige stoofschotels of delicate sauzen. Je gerechten blijven smakelijk en klaar om te serveren.

🍴 Onze veelzijdige soepketel (hotpot) is niet alleen geschikt voor soepen, maar ook voor diverse andere gerechten. Houd chilis, pastasauzen, warme desserts en meer op de perfecte temperatuur voor een uitstekende eetervaring.

🎉 De elegante vormgeving van onze soepketel voegt een vleugje stijl toe aan elke culinaire setting. Met een ruime capaciteit en gebruiksvriendelijke bediening is het de ideale aanvulling voor professionele keukens, cateringservices en evenementen.

Ben je klaar om gerechten te serveren met de finesse en warmte die ze verdienen? Reserveer onze soepketel met au bain-marie technologie en til je culinaire presentatie naar een hoger niveau.

Neem vandaag nog contact op om je reservering te maken en je gasten te verwennen met perfect bereide gerechten die zowel smaakpapillen als harten zullen verwarmen. Ontdek de kracht van au bain-marie en creëer culinaire herinneringen die lang zullen blijven hangen. 🍲🔥

450 Watt
9,08

7,50 excl. btwBijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)


Houten Buffettafel 183 x 76


Soepketel 9 liter

Soepketel  9 liter
Afbeelding - Soepketel 9 liter
9,08


7,50excl. btw
Bijpassende artikelen
(alles in 1 keer bestellen)

  
  Houten Buffettafel 183 x 76


  


Copyright © 2024 NLFun B.V. Alle rechten voorbehouden